Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Irén és Barna kertje

Nagyszüleink kertje egy életen át elkísér minket, ezért Irén és Barna kertje biztos sok gyerek és unoka lelkét megérinti majd. Kertjüket lányuk a Legromantikusabb kert kategóriába indítja, ahol érdemes pár percet eltölteni.Szüleim (Irén és Barna) kertje, Jenőben található egy felújított parasztházat ölel körül szép kis buja hangulatú, de még is szépen és sok-sok szeretettel ápolt kialakított kert,
ahol mindennek pontosan megtervezett helye van de még is természetesnek hat unokáik nagy örömére sok-sok búvóhellyel rendelkező kis paradicsom.

  

A kertverseny részleteit itt találod:


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :