Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Marci és Kati kertje

Marci és Kati kertjében olyan látványosan virágoznak a növények, mintha ünnepi díszbe szeretnék öltöztetni a kertet. Gyertek és nézzétek meg kertjüket, ami a Legromantikusabb kert kategóriába indul.Keskeny falusi telken igyekeztünk kialakítani úgy a kertünket, hogy minden évszakban virágokban lehessen gyönyörködni. A virágmagokat, hajtásokat, bujtásokat családtagokkal , barátokkal, munkatársakkal csereberéljük. A mini sziklakert felett elburjánzó lilaakácot évekkel ezelőtt ideiglenesen ültettem a kert sarkába.

Azóta teljesen benőtte a kerítést. A házra felkúszó rózsát anyukám szaporította nekem. Minden évben gazdag virágzással hálálja meg a törődést. A szomszéd háza mögé telepített árnyékkedvelő növényeim még csak tavalyi telepítésűek, de remélem évek múlva benövik a számukra fenntartott helyet. A mini tó nemcsak virágjaival gyönyörködtet, hanem természetes ívóhelye a kertbe látogató pillangóknak, madaraknak, sőt még házi kedvenc tacskókutyánknak is.
Munkátokhoz további sok sikert kívánok!
A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :