Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Csilla erkélye

Egy kertrajongó több emelet magasban sem állhatja meg a növényei szeretgetését. Gyertek és látogassatok el egy igazán trópusi klímájú erkélyre, ami a Legszebb városi kert kategóriában indul.Régóta olvasom a blogodat mert én is kertmániás vagyok, most ugyan csak egy társasház erkélyén, de hódolok a szenvedélyemnek. Vannak örökzöldjeim, amik egész évben kint vannak és egynyáriak, meg próbálkozom a paradicsom termesztéssel is.

Jó időben néha napozok is, meg az állatomat is kint tartom. A mi erkélyünk elég trópusi időjárású így néha védenem is kell a növénykéimet egy napernyővel. Asztal is van kint ahova még épp odaférünk. Mert növények nélkül élni nem lehet.

A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :