Újság!
Betöltés...

Az "Engedj Betekintést Kertedbe!" verseny DÖNTŐSEI!!!

Míg az elmúlt napok nekem a pihenéssel és a regenerálódással teltek, addig a zsűri számára a kertek értékelésével. Ilyen mennyiségű kert értékeléséhez pedig idő kell, amit a zsűritagok a szabadidejükből szántak ránk.
Köszönöm Mindhármójuknak!


Pap Zita - Lavand Art
"Igyekeztem nagyon objektíven hozzáállni, nem feltétlenül a komoly anyagi háttérrel összehozott kertet értékeltem, hanem inkább az ötletes, kreatív, egyedi megoldásokat..."

Szabó László - Szabó Kertépítő
"Nagyon klassz, hogy ennyien jelentkeztek. Élvezetes volt végig nézni, a sok és nagyon szép, hangulatos kertet sejtető képeket."

Eszes Andrea - Nők Lapja Kert és Virág
"Jó érzés azt látni, hogy a kert, akár pihenésre, akár az egészséges táplálkozásra, akár a csend, szépség, harmónia kifejezésére - de ennyire fontos lett. Nem volt könnyű pontozni, hiszen a legkisebb terasz, egy cserépnyi növény, egy sornyi vetemény  is sok munkát, odafigyelést, törődést igényel. Pláne ebben a rekkenő hőségben, ami ránk köszöntött. Mégis volt néhány kert, ami különösen tetszett! Talán mert tobzódott a virágokban, mert gyönyörű volt a gyep vagy mert már épp kikandikált a levelek alól egy zsenge cukkini..."

Most pedig jöjjenek a DÖNTŐS KERTEK:

Legszebb Ehető Kert kategóriába
Legszebb Városi Kert kategóriában
Legélhetőbb kert kategóriában
Legromantikusabb kert kategóriában


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :