Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Anna kertje

Anna kertje kissé kilóg a sorból, de pont ettől olyan izgalmas. A Legromantikusabb kert kategóriában induló szikla és kaktusz kert igazi érdekességnek számít.


Gellén Sándorné, Anna vagyok Tarhosról, Békés megyéből... Igazán hobby kertész vagyok, ez látszik a fotóimon is, sajnos eddig még nem tudtam kialakítani teljesen a dolgokat ahogyan szeretném, de folyamatosan dolgozom rajta :)

Nagyon szeretem a sziklakertemet és a kaktuszaimat, a férjemmel együtt szoktuk tervezni és megvalósítani a kert egyes részeit. A jövőben még terveim között szerepel egy nagyobb kerti tó kialakítása illetve csobogó elhelyezése....

Remélem elnyeri tetszéseteket kis kedvenc kertem.
A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :