Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Tibor erkélye

Tibor hét emelet magasságban paradicsomi állapotokat hozott létre erkélyén,
amit a Legszebb városi kert kategóriában indít.
Itt aztán tényleg mosolygósan ébredhet az ember reggelente. Egy teraszom van,egy hét emeletes ház tetején. Nem egy nagy, de én annak képzelem. Tavasztól nyílnak a virágaim és mindig van nyíló virág. Sokat dolgozom velük, hogy szépek legyenek, de megéri a boldogság,
amikor reggel kimegyek és mindig mosolyog rám valami szépség! Sok a virág, egy dzsumbuj, de én így szeretem.

Sokféle virágom van, köztük több érdekes. Szomorkodik egy borsófa, ami tavasszal sárga virágokat hoz, óriási majomfáim vannak amik már virágzanak. A magnólia is gyönyörűen nyílt. Hajnalicska fut be korlátot, paravánt és mindent. Babarózsa, díszalma, tűztövis és hortenzia virít. A szerelemvirág nemsokára nyílik.

A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Lona írta...

Nekem ez a legszebb erkély.
éppen a "dzsubújsága" tetszik, mert ettől lesz természetes hatása!

evuci írta...

gyönyörű nekem is, csak érdekelne, hogy télen hol tartod őket?