Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Ili kertje

Nem terveztem, hogy Ili kertje lesz a záró kert, de amikor éjszaka a posztok összeállításán dolgoztam, szinte adta magát, hogy kedvenc virágommal és kedves szavaival (amit rajta kívül még igen sok olvasó levelében olvashattam az elmúlt napokban) fejezzem be a kertek feltöltését.
Gyertek és látogassatok el a Legélhetőbb kert kategóriában induló Ili hortenzia kertjébe!

Ha lenne Éltető Kert kategoria abba is jelentkeznék, mert egyfajta teràpiaként kezdtem el a hortenziákat ültetni és látványuk erőt és kitartást ad jobb
minden gyógyszernél.


Gratulálok kezdeményesedhez a csodaszép kertekhez. További jó munkát kívánok Neked!A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :