Újság!
Betöltés...

Bemutatkozó

Üdvözöllek a KERTFÜGGŐK táborában, akik nem csupán kertészkedni, de főzni, enni és dekorálni is jobb szeretnek kertjükben, teraszukon vagy akár az erkélyükön. Felváltva írok mindegyik témakörből, amelyekkel remélem másokat is szebb, kreatívabb kertek megalkotására inspirálok.

Egészen kisgyerek korom óta életem része a kert. Nehéz lenne megmondani, hogy mi volt az első komolyabb tevékenységem a kertben, mert szüleim már a mózeskosárral együtt kivittek a gyümölcsösbe, ahol aztán szép lassan minden munkafázis csínját – bínját elsajátítottam a segítségükkel. Az ott tanultak jó alapot adtak, ám a pályaválasztásom mégsem ebbe az irányba indult el.

Mivel saját kertem kialakításához az angol kertek stílusát vettem alapul, ezért komoly utánajárással, és olvasással egyre többet és többet tanultam a kerttervezésről valamint a növényekről. Amikor 2010-ben hosszú mérlegelés után úgy döntöttem, hogy elkezdem írni a Dekor&Mentha kertblogot mindezt azért tettem, mert nem találtam egy olyan magyar nyelvű internetes felületet sem, ahol hobbikertészeknek apró ötleteken keresztül segítséget adnának az izgalmasabb és használhatóbb kertek kialakításához. Így aztán belevágtam és az évek során egyre letisztultabban láttam, hogy a blog kedvelői mit szeretnek igazán olvasni ezen az oldalon.

A Dekor&Mentha Shop webáruház ötlete is hasonló módon született, mint annak idején a blog. A kert rajongói és potenciális kertrajongók számára hoztam létre az áruházat, ahol egyaránt megtalálhatod a díszkert, az ehető kert és az ehető díszkert hozzávalóit, apró eszközeit. Kínálatunk minden kerthez kapcsolódó területen egyre bővül:
  • Virágmagok
  • Virághagymák
  • Zöldség és fűszernövény vetőmagok
  • Kerti eszközök
  • Kerti kiegészítők
Azok, akik hozzám hasonlóan a kertek szerelmesei vagy pontosabban a kertek rajongói, szinte minden tárgyban és eseményben a kertben megélhető pillanatokat keresik. Nincsen különbség abban, hogy egy kis terasznyi zöld, vagy egy méretesebb kert az, ami igazán élhetővé teszi lakóhelyed. Ehhez és az odafelé vezető úthoz szeretnék nektek segítséget adni a Dekor&Mentha Shop webáruházban található termékekkel és a Dekor&Mentha blogon található ötletekkel.

Bármikor felveheted velem a kapcsolatot az oldalsávon található Üzenet űrlapon keresztül.

Borbás Ágnes