Újság!
Betöltés...

Ajtógirland házilag - DIY (Csináld magad!)

Karácsonyi dekorációs-ötleteim között szerepelt a bejárati ajtó díszítése is. Ám a girlandok minősége és a vele szemben álló árak láttán a "Magad Uram" verzió lépett életbe.


Ami a fenyőgirlandok felhozatalában igazából zavart, az az alacsony minőség+giccs összeállításából adódott. Egy gyenge minőségű fenyő utánzatra minden féle giccses dolgokat aggattak, amiért persze horror árat kérnek el az áruházak. (Mert, ha már rászánod magad, akkor 1 db úgysem lesz elég.)

Amiért szívesebben fizettem volna ki többet - mint a jelenlegi variáció esetében -, az egy üres díszítetlen fenyőgirland, jó minőségű változatos fenyő utánzatokból. Szimplán és csupaszon, de mégis üditően karácsonyi hangulatot hozva magával.

Így aztán, ha már ízléses nincsen, akkor ússzam meg olcsón verzió lépett életbe. Azaz felkutattam a vélhetően legolcsóbb csupasz műfenyőgirlandot, majd egy nagy áruházban mindenféle szerintem girlandra illő dolgokat vásároltam rá. Kacagva a töredékéből jöttem ki, mintha a giccsparádé egyikét vásároltam volna meg.







A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :