Újság!
Betöltés...

Különleges ünnepi dekorációk

Egy ünnepi készülődés felpörgeti az energiákat és a kreatív ötletek iránti fogékonyságot is. Amikor már úgy érezzük, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, akkor mindig találni valami olyat, ami lendületet ad egy újabb ötlethez. Ezek a nem mindennapi dekorációk igazán megérdemlik a figyelmet és a próbálkozást.


Különleges megjelenésükön túl az egyszerű házi kivitelezés is jellemzi őket. Bármelyikhez érdemes hozzáállni, hogy ünnepi díszbe öltöztesd vele az otthonodat.
Ha van egy nagy tükröd...
Borostyán szinte minden kertben, de legalábbis minden második kertben található. Terjedési sebességét elnézve egy kerttulajdonos sem vonhatja meg magától ezeket az örökzöld indákat a karácsonyi ünnepek idején. (borostyán, zöld szalag, vadalma)


Asztaldísz az asztal felett...
A mohakoszorú egy olyan alap szokott lenni, amit jól el kell tüntetni mindenféle növényekkel és termésekkel. Most viszont a moha kétszintes szépségében gyönyörködhetünk némi terméssel és friss virággal felturbózva.
(szalag vagy kötöző zsineg, termések és friss virág)


  

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :