Újság!
Betöltés...

Nézz szét a Dekor&Mentha blog Ajándék Piacán!

Pár hónappal ezelőtt útjára indítottam egy olyan oldalt, ahol megpróbáltam minél szélesebb körből merítve egy ajándék csomag lehetőségét tárni elétek.

Úgy gondolom, hogy ezek az ajándék tippek egytől - egyig különleges hangulatot vagy épp élményt csempészhetnek az ünnepi készülődés forgatagába, vagy már az ünnep napjaiba.

Kattints ide és ugrás az Ajándék Piac oldalra!
Ha még bizonytalanul állsz néhány szeretted ajándékozása előtt vagy csak egyszerűen Te is kipróbálnád az alábbi termékek egyikét, akkor most itt az alkalom, hogy körbenézz ebben a kis áruházban, és a cég/fantázia nevekre kattintva ellátogass a honlapokra, majd a karosszékedből megrendeld a hiányzó ajándékokat.

Saját műhelyemben textilből készítem ékszereimet és Darinka halamat. Darinka egy olyan mesebeli hal, akinek különleges kalandokban van része.
Minden termékem általam tervezett szabásminta alapján készül, nem készítek két egyformát. Fontos számomra a minőség és a tartósság, így kizárólag jó minőségű magyar és amerikai méteráruval dolgozok.





A Bonbonier olyan kis vállalkozás, mely egy gyerekkori álmot váltott valóra. Megtestesül benne a csoki iránti szeretet, szenvedély és egyben a kreativitás, művészet is.

 Olyan kézműves termékeket hoztam létre tetőtől talpig finom belga csokiból a bonbonok mellé, mely személyre szabható, egyedi ajándék lehet bárki számára. Sokan nem
is gondolnák, de rengeteg mindenre képes a csokoládé. A variációknak és a kreációknak egyedül a fantázia szabhat határt.



Varrok.
Táskákat.
Textilbőrből, egyedi módon, egyéniségeknek.
Vallom, hogy mindenki egyedi, mindenki igazi egyéniség, a táskáimmal csak kiemelem az egyediséget.
Bízom benne, hogy egyszer mindenki megtalálja a saját egyéniségéhez illő táskáját.



Anno kényszerből kezdtem el varrogatni,bízva benne,hogy termékeim eladásával növelhetem a családi kassza bevételét(5 fiúnk van)és segíthetem kisfiam gyógyulását. Azóta a "kényszerből" szerelem lett. Kikapcsolódássá, felüdüléssé vált a varrás. Termékeimmel ezt a vidámságot, a gyermekekkel való együtt kacagást szeretném átadni Neked.

Hiszen tudjátok: 101kiskocka...csupa szeretetből és kacagásból varrva!


Miről szól?
Lakberendezésről másképp. Ismerd meg az alapszabályokat és engedd szabadjára a fantáziádat! Merj másképp gondolkodni! Légy kreatív és bátor úgy, hogy mindez ne menjen a funkció és a használhatóság rovására.

Kinek ajánlom?
Költözködőknek, lakásfelújítóknak, építkezőknek, mániákus lakásátrendezőknek, a téma iránt érdeklődőknek, egyszóval mindenkinek. És azoknak, akiknek nincs idejük az internetet böngészni és az üzleteket járni ötletek után kutatva.



Minden, ami vidék könyvekben? Ez a mi ajándékötletünk (nem csak) karácsonyra! Csodálatos művek léteznek, melyek a hagyományos értékekre épülő, de a ma emberének élhető vidéki életformához kötődnek. Vályogházak, régi bútorok felújítása, népélet, elfeledett mesterségek, komposztálás, biokertészkedés, vegyszermentes befőzés, kenyérsütés, népi hangszerek, lakásdekoráció természetes anyagokból vagy levendulás szakácskönyv és még sorolhatnánk? Ez mind a Vidéki Élet könyváruház!


Ajándékozz karácsonyi hangulatot! Adj marandandót, kedveset, különlegeset! Amiről Te jutsz eszébe! Mert kölönleges, mert kedves, mert szépséges! Mint Te!

 Hangulatos textilportékák felnőtteknek, gyerekeknek nem csak Karácsonykor a dolgoSKezek-től.



Fiatalos lekvárcsalád, melyben fontos az egészséges és tudatos táplálkozás. Bátor és újszerű íz összeállítások, melyek új színt visznek a hétköznapok gasztronómiájába.
Tartósítószer és édesítőszerek nélkül készülnek kizárólag kifogástalan és válogatott alapanyagokból, bebizonyítva, hogy ami egészséges, az lehet finom is.

Gyümölcsből készült lekvárjaink a mindennapok reggelijéhez, desszertjeihez és süteményeihez passzolnak. Zöldségből is készülnek CSIKOS remekművek, melyek húsok, sajtok, saláták és a
vegán ételkultúra alapvető szereplői lehetnek minden háztartásban.

Egy kis tortatartóval kezdődött a munka majd egy év alatt csaknem 50 különféle termékünk került forgalomba. A tervezés során a klasszikus formák és motívumok mellett megjelennek a magyar motívumok is és mindez kortárs kontextusban. Tárgyaink környezetbarát termékek. A kivitelezés magas színvonalának köszönhetően akár többször is felhasználhatóak. Szem előtt tartjuk, hogy tárgyaink kedvező áruk révén versenyképesek legyenek. Célunk, hogy olyan papír kollekciókat hozzunk létre, melyek nem csak nagyon praktikusak és jól használhatók, hanem mind a design-ban, mind a kivitelezésben a legmagasabb színvonalat képviseljék.



Levendulás szakácskönyv gasztro-függőknek, virágkedvelőknek és lila-mániásoknak! Egy kedves, elegáns könyv, amely bevezet a virágkonyha egyik szegletébe: megtudhatod, hogyan használd fel a levendulát.
Profi fotók, kipróbált receptek, saját használatra és ajándékba! Mert ez nem csak szakácskönyv!



Forrás
Huszti János 2011 nyarán valósította meg Munkásőr láda vs Tulipános láda projektjét. Első lépésben még különösebb célja sem volt a munkának, mindössze annyi, hogy megmentse a ládákat az elengedhetetlen pusztulástól.
Tudni kell, hogy a kérdéses „bútorok” egy légópincében hánykolódtak, fénytől elzárva.
A jól ismert street art-os gesztust felhasználva, stencilként használta a rongyokat. Így készültek el a minták, különböző, világos színű festékkel fújva.
Némelyik láda tényleges ikonográfiai változáson ment keresztül, onnantól, hogy János izgatottan fedezte fel bennük az első gázmaszkokat, odáig, hogy egy-egy látogató gyönyörködve emlegeti a rajtuk díszelgő varázsos virág mintákat, mit sem sejtve a ládák eredeti történelmi küldetéséről.


Ünnepek idejére is öltöztesd virágdíszbe az otthonod!
Ha szereted a kreatív karácsonyi adventi koszorúkat és díszeket, akkor Nyárasdy Rita virágkötő elkészíti Neked.

Átvehető és megvásárolható a Pálmai virágüzletek egyikében Budapest, Fogarasi út 125. vagy Kistarcsa, Szabadság út 54.














A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :