Újság!
Betöltés...

Designlámpák: LED függőlámpa Svédországból

A LED technológia lassan kiszorítja otthonainkból a hagyományos lámpatesteket.


Miért kell feltétlenül kicsinek lennie minden LED lámpának? Ezt kérdezve kezdtek el gondolkozni az IKEA tervezői azon, hogy hogyan tudnának egy nagy méretű, az étkezőasztal vagy a szoba közepén is jól mutató LED lámpatestet megalkotni. Végül elkészült a Väster függőlámpa, mely az eredeti Väster lámpatest méretének közel ötszöröse. Azt hiszem, remekül mutat és mivel több színben (piros, kék, fehér) is gyártják, bárhová megtaláljuk a megfelelő darabot. Természetesen, nagy mérete ellenére a hagyományos izzókhoz képest 85 %-kal kevesebb energiát fogyasztó LED-ekkel működik. Tervezők: K. Hagberg/M. Hagberg.

Forrás

Még több lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :