Újság!
Betöltés...

Egy kis háttérinfó a kertversenyről!

Az elmúlt napokban, sőt hetekben NEKTEK köszönhetően nagyon különleges élményben van részem!


Nagyjából egy hónappal ezelőtt, már épp készültem lefeküdni, amikor hirtelen jött az ötlet, hogy idén milyen is lesz a kertverseny. Addig írtam, amíg a vázlata, majd másnap a teljesen kidolgozott versenymenet készen nem lett, amiben szerencsére a szponzorcégek és a felkért zsűritagok is rögtön meglátták a fantáziát.

Jónéhány telefon és e-mail után elindult a kertverseny, és én teljes szívvel és lélekkel hittem benne, mert úgy éreztem, hogy ez valami igazán jó dolog. Majd az indulást követően napokig csak a körömrágás következett.
Szerencsére TI nem hagytátok, hogy agyon izguljam magam és 4 nap után megérkezett az első kert. Azóta pedig csak ámulok, hogy milyen csodákra vagytok képesek a kerítésetek mögött, vagy több emelett magasságban az erkélyeteken, vagy akár a veteményesetekben.

A kertverseny pedig már átlépte az országhatárt és az internetnek illetve a világ minden táján élő magyar embereknek hála, mára már az Engedj Betekintést Kertedbe! egy magyar nyelvű Nemzetközi Versennyé lépett elő! Köszönöm Nektek és Nekik is, hogy figyelemmel kíséritek a Dekor&Mentha blogot.
Ahogy az a versenyeknél lenni szokott, az utolsó napokban hihetetlen mennyiségű pályázat érkezett és mindegyikben látni azt a csodát és szeretetet, amiért érdemes kertészkedni.
Ám ahhoz, hogy ez a verseny olvasóként is élvezhető legyen, de mégse csússzunk meg nagyon, napi ÖT posztnál többet nem tervezek feltenni.
Így is feltehetően később kezdődik majd a szavazás, amit remélem megértetek.

Mindenkinek KÖSZÖNÖM, aki versenyzik, aki játszik és külön köszönet azoknak, akik nap, mint nap drukkolnak a szebbnél-szebb kertekért!
Mert kertészkedni jóóóóó!
Ági

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :