Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Csenge terasza

 Csenge pár mondatban és képben elmeséli, milyen az ideális terasz.
A Legélhetőbb kert kategóriában induló teraszra érdemes pár percre benézni.


 Az asztalnál pihenve az egész kertre rálátunk.

Házunk teraszát télen-nyáron, majdnem éjjel-nappal használjuk, és amint kezd felmelegedni az idő, kezdődhet a díszítés, az egynyári virágok beszerzése, ültetése, ami egyben kedvenc elfoglaltságaim egyike. Ekkor étkezéseink színhelyét is áttesszük az étkezőből ide.


Berendezésekor törekedtünk arra, hogy a nappaliból való kilátás még élvezetesebb legyen, próbáltuk nem telezsúfolni bútorral, a Petúniákkal és az átteleltetett Leánderekkel viszont sosem takarékoskodunk.

Mérete (25m2) és északi fekvése révén nagyobb baráti/családi társasággal is vidáman, kényelmesen el tudjuk tölteni itt a napot.


Sokszor sötétedés után izzítjuk a terasz gyertyáit, mécseseit, előkerül egy hideg rozé, kiterülünk a pihenőágyon és hallgatjuk az éj neszeit.


 A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :