Újság!
Betöltés...

A kertverseny UTOLSÓ NAPJA!!!

Az "Engedj Betekintést Kertedbe!" verseny - aminek keretében 2013 legszebb Hobbikertjeit kerestük meg az elmúlt hetekben - elérkezett az utolsó napjához, amikor már nem lehet tovább halogatni, sőt ideje leadni kedvencedre a szavazatodat, egy TETSZIK gomb megnyomásával.


Összesen 12 kertből kell kiválasztanod azt a NÉGYET, amelyik kategóriájában számodra a legszimpatikusabb. Keressük a Legszebb Városi, a Legszebb Ehető, a Legélhetőbb és a Legromantikusabb KERTET.
Szerintem nem egyszerű a döntés egyik kategóriában sem, mivel mindegyik pályázónál annyira egyedi és különleges megoldásokat találni, amelyek rögtön tervezgetésre és természetesen kertészkedésre csábítanak.

Szavazni a Dekor&Mentha blog Facebook oldalán lehet az erre kijelölt képalbumokban

2013 KERTVERSENYÉNEK DÖNTŐSEIT
ITT TALÁLOD:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :