Újság!
Betöltés...

Egy városi kert emlékekből építve

Egy kopott madárházikó, néhány rózsaszín petúnia és kék - fehér lobélia díszíti ezt a kedves kis kertet.
A képek láttán gondolnád, hogy ez egy fiatal pár nagyvárosi kertje?


Míg a hölgy lakberendező, addig párja fényképész, és így talán már érthetőbb az a különleges hangulat, amelyet ebben az igen kicsi városi kertben megalkottak. Ahogyan otthonukban, úgy kertjükben is nyomott hagy az utazás iránti szenvedélyük és az emlékektárgyak iránti rajongásuk.

  Ez a pad egy felújítás eredménye.

Míg a pad Baliról, addig az ökörfejek Maliból érkeztek végső helyükre, ahol tökéletes egyetértésben díszítik a kültéri étkezőt.  


A japán juhar (acer palmatum) lábánál található szálkafű (hakonechloa macra aureola) izgalmas kinézetével életet visz bármilyen unalmasabb sarokba is.


Ime a remek ötlet, ha a már meglévő kerítésedet szeretnéd magasabbá varázsolni.

Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :