Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Hilda kertje

Egy kert, ahol különleges és egyedi növények uralják a teret. Gyertek látogatóba Hilda kerjébe, amely a Legromantikusabb kert kategóriába indul.Kertünkbe próbáltunk különleges és egyedi virágokat, bokrokat ültetni és így kialakítani a romantikus pihenős lugast.

Néhány virág, bokor: rózsaszín, kék hortenzia, többszínű muskátlik, többszínű leanderek, futórózsák, banánfák, mályvabokrok, pistikék, petúnia, begónia. 
Természetesen a kertünkben sokkal többféle virág, bokor található (lila japánorgona, liliom stb.) most a legkedvesebb képeimet küldtem el Önöknek.
2011-ben nyertük meg a különleges virág és pálmáink miatt a Tiszta udvar rendes ház címet.
Ha Te is szívesen részt vennél az idei Hobbikert-versenyen, akkor válassz a négy kategória egyikéből és várom fotóidat illetve kertbemutató írásodat.
Részletek itt találod: Engedj betekintést kertedbe!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :