Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Gabriella kertje

Gondoltál már arra, hogy park jellegű kerted legyen? Gabriellánál adott volt a környezet és élt vele. Gyertek és látogassatok el a Legromantikusabb kert kategóriában induló hangulatos zöldbe.



A kertem tervezésében sokat segítettek a környezet adta lehetőségek. A ház magasabban fekszik, egy nagy lejtőt követve alul, teljes rálátás nyílik a kertre. Háttérben az erdő. Ez adta az ötletet a park jellegű kertnek.

Bal oldalt elindulva sziklakertem mellett haladva érünk le az alsó szintre, ahol a középső gyepet lezárja a virágos kert. Mögötte kissé magasabbra engedve a fű, egy kis rét van, vadvirágokkal, ezt öleli körül az "arborétum", füves sétánnyal, különféle bokrokkal , virágokkal. Majd körbeérve a kerten egy kőből épült lépcsőn érünk vissza a házhoz. Mindenhol a természetességre törekedtem, lágy ívekkel, szabálytalan formákkal. Minden hónapban más-más növény virágzik, ősszel pedig csodálatos őszi színekbe öltözik az udvar!





A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :