Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Balázs kertje

Egy kert a családért és a hobbiért. Balázs kertje a Legélhetőbb kert kategóriában indul a kertversenyen. Budapesten a XV. kerületben van a házunk, ahol immár 10 éve dolgozunk a kertünk szépítésén.

A kert nem túl nagy (kb. 220m3), a ház melletti rész leginkább örökzöldek otthona, hátul van egy kb. 25m2-es virágos kert melyet egy füves-tujás övezet követ, ahol minden évben a legnagyobb esemény a lányom születésnapja.


A kert különlegessége, hogy:
-Több mint 100 évelő növény található benne
-Az első krókusztól az utolsó krizantémig mindig nyílik benne valami. Immár 2 és fél éve fotózom a házunk körül és házunkban éppen kinyíló virágokat.A kertverseny részleteit itt találod:
Engedj betekintést kertedbe!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :