Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Mónika erkélye

Ha kíváncsiak vagytok milyen egy igazi Funky balkon, akkor gyertek és nézzetek körbe Mónika erkélyén,
ami a Legszebb városi kert kategóriában indul.Szolgáljon jó példával azoknak, akiknek észak-keleti tájolású az erkélyük. A virágok körültekintő összeválogatásával lehet itt is hangulatos erkélyt teremteni:
főleg pistike, begónia és díszcsalán az egynyáriak közül, amik beváltak, ahol kicsit több fény éri a balkont, oda kiültettem még lobéliát.


Szerintem nagyon feldobja az egész összképet a festett konzervdobozok
 kaspóként történő használata.Az asztalt és hokedlit mi újítottuk fel, miután régen sokat szolgáltak disznóölések alkalmával, de mostanság már nem vették nagyszüleim hasznát.


A sötétebb sarokba került a kis kiülő, a sötét helyet is jól tűrő borostyán, és egy kartonlapra saját kezűleg készített színkompozíció, hogy itt is érvényesüljön a funky :)


Mi nagyon szeretjük ezt a kis erkélyt, amit azt hiszem a hosszú tél ihletett leginkább :)
A kertverseny részleteit itt találod:
Engedj betekintést kertedbe!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :