Újság!
Betöltés...

2013 Nyertes HOBBIKERTJEI!!!

Izgalmas és várakozásokkal teli hét áll mögöttünk. Rögtön már az elején hihetetlen tempóban kezdtek gyűlni a szavazatok és a kommentek, amit öröm volt figyelni.

Természetesen sosem lehetünk egy véleményen, de pont ettől olyan szép minden kert, amelyekbe most egy kis betekintést engedtetek nekünk. Jó volt látni, ahogy kiáltatok kedvenc választott kertetek mellett, mert hittetek benne és mert egyezett az ízlésetekkel.

Nekem személy szerint annyi kedvencem lett ebben az elmúlt hónapban, hogy nehezen tudtam volna listát állítani, de szerencsére Ti és a Zsűri döntöttetek ebben:

A 2013 - "Engedj Betekintést Kertedbe!" nyertes Hobbikertjei a következők:

2013 LEGSZEBB EHETŐ KERTJE
Nyereménye a LAVANDART kertészet felajánlásával egy 10.000Ft értékű ajándékutalvány és Halmos Mónika két könyve (Rózsakóstoló, Levendula szívvel, lélekkel), amelyet szintén a LavandArt kertészet ajánlott fel a nyertesnek.


2013 LEGSZEBB VÁROSI KERTJE
Nyereménye a  BUTLERS
cég által felajánlott 1 db balkon polc.
  
2013 LEGÉLHETŐBB KERTJE
Nyereménye a a Függőágybolt
által felajánlott 1db brazil függőágy.
2013 LEGROMANTIKUSABB KERTJE

által felajánlott romantikus függővirágtartó szett és egy rusztikus kaspó.

Mind a NÉGY KATEGÓRIA NYERTESE
a Virágpiac
felajánlásával 3 cserép orchideával (kaspóval) díszítheti kedvenc zöld otthonát.
 Gratulálok Mindannyiuknak!

Olvasd el ezt is:
2013 - KÜLÖNDÍJAS KERTJE


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :