Újság!
Betöltés...

Kerti fészer: a laza nappali

Még kora tavasszal indítottam el a kerti fészerekről szóló sorozatomat, ahol a sufni kicsit több, mint a rumli elrejtésére szolgáló plusz kerti építmény. Ma egy kifejezetten nyári hangulatú - fészerből kerti nappalivá alakult - helységet mutatok meg Nektek.


Arról sajnos nincsen kép, hogy az 1900-as évek elején épült kerti fészer vajon milyen állapotban lehetett a jelenlegi felújítás előtt, de az eredmény mindenképp önmagáért beszél.
Első körben megemelték a tetőt, aminek sokkal tágasabb és levegősebb tér lett az eredménye. Élénk színű festékkel és szövettel trendi bútorrá alakították a megunt ülőgarnitúrát, miközben az egyedi mintás függöny némi intimitást kölcsönöz a helyiségnek.





A párnák csupa kert témájú mintával színesítik be a teret.
A mennyezetről lógó rizslámpák különleges hangulatot teremtenek a térben, miközben a rajtuk átszűrődő fény színt visz ebbe a tágas kültéri nappali szobába.


Forrás

Olvass bele ezekbe is:
Fészer a város közepén
Galambszürke kertifészer
Hasznosíts újra: Üvegházak kreatívan

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :