Újság!
Betöltés...

Nyár és a csillagok!

Tegnap este csak ültem a nyugágyban és néztem az eget, miközben azon töprengtem, hogy
EZT SZERETEM A NYÁRBAN!

Ha a praktikus oldalát nézem, akkor a tökéletes esti hőmérséklet jut eszembe, amikor egy pillanatra sem jut eszembe a pulóverek és kabátok illetve különböző ruharétegek magamra tornyozása.
Míg szentimentálisabb oldaláról nézve, a csillagos égbolt órákon át tartó bámulása jut eszembe.
Egy nagyon régi és nagyon kedves barátnőm egyszer meglepődve tapasztalta kertünkbe érkezve, hogy Budapesten látszanak a csillagok. Addig eszembe sem jutott, hogy a Várnegyedben (ahol ő lakott) semmit sem látni az éjszakai égboltból. Ám miután ezen jót nevettünk, rádöbbentem, hogy nálunk sincsen ám sok csillag az égen. Mennyivel szebb látvány mindez a szüleim kertjéből nézve, ahol a városi világítás nem zavarja meg ezt a nyár esti szórakozást.
Ha városban vagy belvárosban élsz, akkor most látogasd meg ismerőseidet és töltődj fel a kertjükben a csillagos égbolt látványával. Szerintem megéri!!!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :