Újság!
Betöltés...

Egy erkély a nagyvárosban

A városokban igen nagy kincs egy kis erkély, amit a tulajdonos olyan pihenő szigetté alakíthat, ami biztosítja számára a nyugalmat és a harmóniát.


Mivel igen kicsi lakáshoz kapcsolódik ez a nagyszerű kilátással bíró erkély, ezért szükségszerű is volt, hogy egy plusz teret, pontosabban egy plusz nappalit nyerjen az átalakításával.

Ezen a meghitt erkélyen találni egy olvasósarkot paddal és dekorációval, illetve a szemközti oldalon a még egyelőre visszafogott kert részt.

Jó ötletnek tűnik a nádfal megnyirbálása - ami nappal nem csak árnyékol, hanem a kíváncsi tekintetektől is megvéd -, mert így esténként szabadon elmerenghetünk a pompás esti fények látványában.





A 2013 Hobbikertversenynek már vége, de én továbbra is várom a kertedről vagy az erkélyedről készült fotókat illetve annak szöveges bemutatkozóját.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

1 megjegyzés :

G.Marta írta...

Ha én ilyen méretekben tudnék elhelyezni dolgokat az erkélyemen, azt inkább már terasznak becézném...