Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Katalin kertje

Gyere és kukkants be az Engedj Betekintést Kertedbe verseny következő kertjébe, ahol minden részlet az Olasz villák kertjeit eleveníti fel.

Katalin a Legromantikusabb kert kategóriában indítja kertjét.
Gyere és sétálj egyet velünk!


Szeretném megmutatni nektek a kertünket amit igazából az öreg olasz villák kertjei ihlettek. Bár egy kert sosincs igazán kész mindnek van hangulata :) Remélem átjön a képeken!

Nem törekszünk tökéletességre, hagyjuk a növényeket kedvük szerint fejlődni csak néha koppintunk a fejükre, ha nagyon elfelejtkeznek magukról:))

Az a cél, hogy jól érezzük magunkat benne és mindenki más is aki betér hozzánk. Legyen az akár egy kismadár, akár egy kedves ismerös!







Ha Te is szívesen részt vennél az idei Hobbikert-versenyen, akkor válassz a négy kategória egyikéből és várom fotóidat illetve kertbemutató írásodat.
Részletek itt találod: Engedj betekintést kertedbe!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

1 megjegyzés :

Olgis írta...

Csodás kert. Látszik rajta a gondos tervezés. Jó pihenést benne Katika!