Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha ELSŐ ONLINE Magazin

Hosszú-hosszú idő után elérkezett ez a perc is...

Blogom oldalán sok éve gyűjtöm össze azokat a kerttel kapcsolatos információkat, amelyeket hasznosnak és fontosnak találok, ha valakinek kertészkedni támad kedve.

Ezek vagy eljutnak hozzád vagy nem, mert a keresőoptimalizálás már csak ilyen.

Viszont, ha szeretnél tőlem bizonyos időközönként egy-egy nagyobb átfogó tudástárat kapni, akkor most itt a lehetőség, hogy az alábbi linken feliratkozva egy Online Magazint küldjek neked különböző kerttémákat körüljárva.

Dekor&Mentha Online Újság


Te is szereted a virágokat a nyári kertben, amelyekből bármikor virágcsokrokat készíthetsz?

Akkor gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkaphasd ezt az ingyenes tudástárat, ami a Dekor&Mentha oldalak első mini online magazin.

 

Ne érd be néhány száll virággal a kertedben, kattints a lent található feliratkozó gombra, hogy megtudhasd a virágzó oázis titkát.


FELIRATKOZÁS: ITT
A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :