Újság!
Betöltés...

Bivalyok és egy préri kert Sussex- ből

Íme, egy kert ami több annál, mint hogy pusztán csak a tökéletes növény csoportokban gyönyörködhessünk. Ugyanis a csodás növénytársítások mellett fantasztikus ipar-, és képzőművészeti alkotásokat láthatunk a 6 holdnyi területen.


A házaspár férfi tagja Paul, a nyugat skóciai Mezőgazdasági Főiskolán végezte el a tanulmányait, majd igen hamar a természetes kertek kezdték el érdekelni. Ahhoz, hogy kertjük ilyen tökéletes összhangban legyen a természettel és a művészetekkel, kettejük közös munkája kellett. Paul kerti zsenialitása párosul felesége, Pauline fantáziájával, ami a növény és a művészet társításánál katartikus élményt nyújthat az oda látogatóknak. Jelenleg három művész munkái láthatók belekomponálva a kert egységébe.

Ha valaki úgy érezné, hogy egy nap kevés egy ilyen helyen (amit én teljes mértékben megértek), akkor nyugodtan foglaljon szállást a panziójukban és pihenjen, töltekezzen egy tökéletes kertben. 


  















További csodaszép fotók a honlapon: ITT

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Edit írta...

jaj, ez a végtelen növénymezőőőő!
lehet, hogy az én kertem kicsi?
üdv-Edit

Borbás Ági írta...

Ehhez a kerthez képpest mindannyiunk kertje kicsi. De kicsiben is lehet hasonlót alkotni.