Újság!
Betöltés...

NYERJ Rózsakesztyűt a Budai Kertcentrumtól

A Budai Kertcentrum és a Dekor&Mentha blog karácsonyi JÁTÉKOT indít a kertek és a rózsák szerelmeseinek. Most, hogy már nagyjából befejeződött a téliesítés a kertekben, és a karácsonyi hangulat remélhetőleg nem csak az otthonunkban, hanem kertünkben/teraszunkon is érződik, pompás ajándékot jelenthet egy ilyen csodálatosan szép GARDEN GIRL - RÓZSÁS KESZTYŰ.

  
A Budai Kertcentrum ezt az elsősorban rózsák metszéséhez tervezett, bársonyosan puha, hímzett kesztyűt ajánlotta fel a Dekor&Mentha olvasóinak.


Ha megszeretnéd nyerni, akkor a JÁTÉK menete a következő:

Figyeld a blogot 2011. december 1. - 7. között, és a szerdán (december 7- n) feltett kérdésre küld el a helyes választ a blog e-mail címére: dekoresmentha@gmail.com.

A nyereményjátékban részt vesz minden olyan olvasó, aki az december 7- án feltett kérdésre helyesen válaszol 2011. december 9. (péntek) este 9 óráig, és nevével elküldi azt a dekoresmentha@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzések egyikében utalást fogsz találni a válaszra.


Duplán veszel részt a JÁTÉKBAN, ha:
  • ismerőse vagy a Budai Kertcentrum- nak a Facebook- on, 
  • kedveled a Dekor&Mentha Facebook oldalát,
  • közvetelen a Dekor&Mentha blog Facebook oldalán KEDVELED és MEGOSZTOD a hírt. ITT.

ITT találod a JÁTÉK KÉRDÉSÉT:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :