Újság!
Betöltés...

Otthonok külföldről: Luxusvilla a Karib-szigetekről

Egy hely, amiért igazán rajongani lehet és amire igazán irigykedhetünk.


A Barnes Coy Architects tervezte ezt a lenyűgöző villát, mely egy kis karibi szigeten, St. Barthelemy-ban található. Maga az épület is csodás, de nem lehet elvonatkoztatni attól a panorámától, ami a teraszról és a ház helyiségeiből elénk tárul.

A ház egy kis félszigeten áll és az építészek igyekeztek maximálisan kihasználni ezt az adottságot: az épületet úgy helyezték el, hogy 270 fokos kilátás nyílik a környező tájra, a partra, az öbölre és a tengerben látható apró szigetekre. Az épület két oldalát is padlótól a mennyezetig hatalmas üvegtáblák alkotják. Az építészek igyekeztek nemcsak a szemnek, de az egyéb érzékeknek is teljesen megnyitni a teret, ezért a nyílászárók a falakba csúsztathatók, így a külső és belső tér egybenyitható.




Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :