Újság!
Betöltés...

Narnia hófehér birodalma

Ez a kert tavasztól őszig óriási boldogságot nyújt tulajdonosai számára, míg a tél teljesen más fajta örömökkel lepi meg a kert rajongókat. Szinte Narnia világába repíti őket anélkül, hogy egy szekrényen kéne átmászniuk.



43 évvel ezelőtt itt csak egy kicsi házikó állt és egy üres mező közepén. Majdhogynem fél élet kellett ennek bővítésére és kialakítására, miközben tudást és tapasztalatot gyűjtöttek ezalatt az idő alatt.

A változás akkor jött az életükbe amikor az orvos, Anthony-nak nyugodt, stresszmentes életet javasolt a frissen diagnosztizált betegsége javulására. Nehéz döntés volt, de végülis kertjüket látva, egyik barátjuk egy új szakma lehetőségét, a kerttervezést javasolta Anthony számára. Rá egy hétre már megérkezett az első megbízatás is.

Anthony úgy tervezi meg a kertet, hogy az az év minden napján jó formáját mutathassa. Szenvedélyei közé tartoznak a fák, közöttük leginkább a juharok és a magnóliák a kedvencei. Olyannyira, hogy egy kert kivitelezésénél is a facsoportok elültetést tekinti elsődleges feladatának.

Jó néhány tavaszi fotót is találtam erről a kertről, amelyek kihagyhatatlanok voltak, így gondoltam nézzétek meg azt az évszakot is. Majd amikor feltöltődtetek, akkor következzen Narnia hófehér, csillogó, meseszerű világa.





  








Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:
Kreatív újrahasznosítás a kertben
Modern vidéki (cottage) kastélykert
Irány a gödöllői kastély kertje

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :