Újság!
Betöltés...

Samsonite laptop táska a MACROPOLIS- tól - JÁTÉK

"Virágok mindenek felett, vagy épp mi mindenre" - mondhatjuk az idei trendre, mivel még az olyan komoly táskagyártó cégek is beadták a derekukat ennek a virágimádatnak, mint amilyen a Samsonite. Bőröndök, válltáskák, hátizsákok, sőt még a laptop táskák tervezőit is megihlették idén a virágok.


Ezért jött az az ötlet, hogy a kertészkedni és (szerencsére) számítógépet egyaránt használni szerető olvasóim számára megkeressem az ország egyik komoly számítástechnikai cégét, -MACROPOLIS - és felkérjem őket egy közös játékra.

Macropolis nyitott volt a játék ötletére és egy igazán nagyszerű nyereményt ajánlott fel a Dekor&Mentha olvasóinak: 1 db  Samsonite márkájú laptop táskát, azaz pontosabban egy Aramon2 Laptop Sleeve- t a nyertes számítógépének megfelelő méretben.

  
A játékban való részvétel feltételei:
  1. Kedveld Dekor&Mentha blog Facebook oldalát.
  2. Jelöld ismerősnek a Macropolis  Facebook oldalát.
  3. Illetve küld el a helyes választ a következő kérdésre: "Melyik városban épült legutóbb magyarországi gyára a Samsonite cégnek?" a dekoresmentha@gmail.com e-mail címre.

Duplán veszel részt a játékban, ha:
  1. közvetlenül a Dekor&Mentha blog Facebook oldalán kedveled és megosztod a hírt. ITT

A JÁTÉK 2011. november 11. este 8 óráig tart. Utána sorsolás!!!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :