Újság!
Betöltés...

Adventi dekoráció: Toboz girland

Íme, egy egyszerű és meghitt adventi dekoráció, ami már karácsony előtt feltölt az ünnep hangulatával. Mivel szeretem a gyorsan elkészíthető és a természetből beszerezhető dekor ötleteket, ezért ez a toboz girland gyorsan a szívembe lopta magát. Amire szükséged van (ha nincs fenyőfád), az egy kellemes séta a közeli parkba vagy erdőbe, ahol csak annyi a teendőd, hogy minél szebb és minél több tobozt gyűjtsél.


További szükséges anyagok:
Selyem szalag
Csavarozható akasztók
Lyukasztó (ha van)
Olló (ezzel is megoldható a lyukak készítése)

Az alábbi képeken pedig láthatjátok az elkészítés menetét. Ha megtetszett ez a rusztikus hangulatú dekoráció, akkor nézd végig az alábbi képeket is inspiráció céljából.A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :