Újság!
Betöltés...

Falevél girland őszre- Csináld magad

A hétvégi rokonlátogatásból hazafele jövet az autópályán hihetetlen színkavalkád fogadott minket az út mindkét oldalán. "Mi lehet egy erdőben, ha az autópálya mellett ez fogadja az utazót?" - gondoltam. Ekkor sajnáltam csak igazán, hogy családom két tagja is lerobbant, amiért ők még másnap sem lesznek képesek egy erdei kirándulásra.


De ettől függetlenül van akiknek sikerült elmenni kirándulni és onnan színes levél gyűjteménnyel hazatérni. Ha ősszel Te is ilyen gyűjtögető életformát öltesz az erdőben, akkor íme egy kiváló módja a levelek felhasználásának:

Feladatok sorrendben:
  1. Préselés
  2. Csipeszelés
  3. Ajtó, ablak díszítés
Tipp: Barátnőm a tartósság érdekében fóliázó géppel is be szokta csomagolni a faleveleket. Egy darab A4- s ívre rengeteg falevél ráfér.

Jó szórakozást hozzá mindenkinek!




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :