Újság!
Betöltés...

Designbútor – Egy kis kerti csevely

Ne csak napozz, közben beszélgess is!


Victor M. Aleman tervező arra ösztönzi az embereket, hogy napozás közben ne csak relaxáljanak, hanem kommunikáljanak is. A Loopita nem pusztán egy napozószék, de egy kerti társalgónak is felfogható. A modulokból összeépíthető napozóágyban a pihenők egymás felé fordulhatnak, így remek lehetőségük nyílik a csacsogásra. Legjobb két, egymással szemközti ágyat építeni, de a modulok lehetővé teszik a bővítést is. Szintén a viszonylag kisméretű, könnyű, könnyen összeszerelhető moduloknak köszönhető, hogy a Loopita szállítható és télen egyszerűen tárolható.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :