Újság!
Betöltés...

Külön fürdőszobát a gyerekeknek!

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy több fürdőszoba van a házban, akkor legyünk elég nagyvonalúak ahhoz is, hogy az egyiket a gyerekeknek rendezzük be.



A gyerekek igényei a fürdőszobában is teljesen mások, mint a felnőtteknek. Persze az alapvető berendezési tárgyak ugyanazok, kell fürdőkád, mosdó, WC, bidé és tárolóbútorok. De a konkrét darabok kiválasztásakor gondoljuk végig, hogy mi lenne a legpraktikusabb. Ha még egészen kicsik, érdemes beruházni egy gyerekmosdóra és gyerek WC-re, amiket ők könnyebben tudnak használni, elérni. Ha csak egy gyerek van, akkor talán praktikusabbak a különféle fellépők, de figyeljünk rá, hogy ezek legyenek stabilak, biztonságosak, csúszásmentesek. A normál méretű WC-re szerezzünk be egy szűkítő ülőkét. A fogasokat, akasztókat olyan magasságba tegyük, ahol a gyerekek is elérik. Legyen alacsony tárolóbútor a játékoknak, de legyen olyan szekrény is, amit ők nem érnek el, a veszélyes dolgoknak.



Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :