Újság!
Betöltés...

Vibrálóan színes képeket a Kertbe!

Íme, a 2011- es év kert dekor szenzációja. Már a kertünkben sem kell mellőznünk a fotóművészet képi világát, sőt egy-egy üresebb sarok felvirágoztatásánál még fókuszponttá is válhatnak az alábbiakban felsorakoztatott képek.


A Graham&Brown cég azzal a lehetőséggel lepte meg a Nagyérdemű kert szerető közönséget, hogy négy csodálatosan vibráló virágzó mezőt fénykép formájában UV-, és vízálló vásznon kültéri dekorációként is használhat. Ha idáig túl unalmasnak találtuk volna valamelyik kertzugot, akkor most itt az ideje, hogy ne csak a lakásbelsőt, hanem a külső teret, például a ház falát, vagy a pergola oldalát is feldobjuk egy izgalmas és színes virágfotóval. Túlzásba esni nem érdemes, mert különben giccsparádéba torkollik a szolidnak indult kiállításunk, de egy maximum kettő darab még pont hangulatossá teheti az étkező környékét, vagy az eldugott kis pihenő sarkot.

Míg a margaréták 70 x 70cm- es, addig a tulipán, levendula és pipacs mezőről készült képek 90 x 60cm- es méretben kaphatóak.A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Kreatív Kertész írta...

Már vártam, mikor találnak erre megoldást, annyira jó hangulatfokozó!!! Szépek, na...

Borbás Ági írta...

Igazából én fekete-fehér képeket is el tudnék képzelni a kertbe, mondjuk egy üde zöld háttér elé.