Újság!
Betöltés...

Harci repülőgépek otthon

Második világháborús harci repülőgépek ihlették a Restoration Hardware Aviator Wing és Blackhawk modelljeit.

  
Keményfa keretre patchwork-szerűen felszerelt, polírozott alumínium panelek adják meg az alaphangulatát a bútoroknak, melyeknek természetesen a formavilága is a régi harci repülőgépek designját követi. Az íróasztal lapja, mint egy gép lebegő szárnyai feszülnek a levegőben, a kis tárolók és dohányzó asztalnak is használható dobozok pedig egy repülőgép törzsét mintázzák. A kialakítás természetesen felhasználóbarát, minden modellben vászonnal bélelt polcok és rekeszek adják a szükséges tároló helyeket. A felületkezelésnek köszönhetően a tisztántarthatóság sem probléma, csak egy tollseprű vagy egy tiszta, puha rongy szükséges hozzá.





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :