Újság!
Betöltés...

Tarka-barka játszóházak

Kérek mindenkit, hogy már a képek átnézése előtt gondolja át van-e a családban asztalos, vagy legalább barkácsolni szerető családtag. Ha igen, akkor jól becsülje meg, mert lehet szüksége lesz a segítségére.


Bár a képek alapján ezek a házak gyerekek kültéri szórakoztatására szolgálnak, azért én sem hagynám ki, ha valaki felnőtt méretben az egyik szolidabb kivitelűt elkészítené számomra a kert végébe. Ám ha gyerkőcnek választunk, akkor vagyunk igazán bajban, mert ezek a játszóházak tarkák, színesek, bohók, lányosak, fiúsak, kalandosak, mesébe illők, és a fantázia minden zegzugát aktivizálják. Szóval, maximum az ajándékozott neme és érdeklődési köre a döntő a választásnál, na meg a pénztárcánk. Ha gyerekek szórakoztatásáról van szó, akkor a határ a csillagos ég. Erre ékes példa az utolsó házikó, amibe azon kívül, hogy folyóvizet és áramot kötöttek be és abszolút kényelemmel látták el, még légkondicionálót is beszereltek. Valószínű, hogy 8 évesen élveztem volna, ha ilyen helyre hívtak volna néha bulizni, de hogy a kertembe bepakoljam. Háááát...  Akkor inkább a kalózhajó!!!

Viszont, hogy a minimál design kedvelői se maradjanak ki a szórásból, egy egyszerű téglalap formájú, nagyrészt üveg burkolatú játszoházat is megtekinthettek, aminek nagy előnye, hogy a gyerkőc úgy érzi elrejtőzik előlünk, de mi mégis szemmel tudjuk tartani a távolból.

Csemegézzetek!













Fotók: itt, itt és itt

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :