Újság!
Betöltés...

Függőváza, akár befőttesüvegből

Mint minden régi háznak, a miénknek is van története. A hölgy, aki előttünk lakta igazi műgyűjtő volt, a szó nem igazán jó értelmében. Egyik ilyen gyűjtő szenvedélye a befőttes és különböző üvegedények voltak. Természetesen ezek nem képviseltek nagy értéket, viszont annál nagyobb területet hódítottak el a lakásból és a kertből. Mivel ezek között voltak igazán különös formájúak is, ezért bármennyire is akartam szabadulni a sok lomtól, néhányat megtartottam.


Íme, egy megoldás a kamrában és pincében porosodó izgalmas formájú üvegek kiállítására. Van itt beltéri és kültéri, egyszerűen lelógatott, de képkeretbe illesztett variáció is (ez utóbbi fázis fotókkal), mert micsoda remek megoldás egy kerti buli felvirágoztatására a svédasztalos-virágos függőváza kollekció.

Házi virágkötészeti kiállításként is meghírdethetjük a következő grill partinkat, vagy bármilyen más baráti összejövetelünket.




Ahogy készült:






A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :