Újság!
Betöltés...

Trendi gyerekszobák: Első lépések - designszőnyegen

A kortárs szőnyegek gyártásának úttörője, a francia Toulemonde Bochart a gyerekek részére is tervez inspiráló, vidám talpalávalókat.


A gyermekek esztétikai nevelését nem árt minél előbb elkezdeni. Első lépésként kezdhetjük például a szobájuk kialakításánál, ami nem kell, hogy a hagyományos, unalmas standardokat kövesse. A gyerekszoba legyen modern, vidám, színes. Elsősorban színes, amit legegyszerűbben a textíliák ügyes összeválogatásával érhetünk el. A Toulemonde Bochart tervezői által megálmodott gyerekszőnyegek remek alapot adnak a berendezésnek és az első ügyetlen lépéseknek is.

Fotók: toulemondebochart.fr



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :