Újság!
Betöltés...

Oázis és Hortus Hungaricus JÁTÉK a D&M blogon

Elérkezett az augusztus vége, amikor minden nyár és kert kedvelő hobbikertész számára nyilvánvalóvá válik, hogy a színpompás őszi napok következnek.


Ahhoz, hogy ez minél teljesebbé válhasson a Hortus Hungaricus, az Oázis Kertészet és persze a Dekor&Mentha blog egy ŐSZVÁRÓ JÁTÉKOT tervezett, amelyben az 5db Hortus Hungaricus belépő és hozzá az 5db 5.000,-Ft értékű Oázis vásárlási utalvány egyike a tiéd lehet.


Játék a következő:

Figyeld a D&M blogot 2011. augusztus 22. és 26. között. A nyereményjátékban részt vesz minden olvasó, aki a 2011. augusztus 26-án feltett - a blog e heti bejegyzéseivel kapcsolatos - kérdésre helyesen válaszol 2011. augusztus 29. reggel 10 óráig, és válaszát nevével és postacímével együtt elküldi a dekoresmentha@gmail.com email címre.

A nyerteseket még aznap emailben értesítem, és a nevüket is közzéteszem a blogon. A nyeremény utalványokat postán juttatom el a nyerteseknek, ezért azokat csak az a szerencsés tudja megkapni, aki valós nevet és postacímet ad meg.

Duplán veszel részt a játékban, ha:
  • a Facebook-n kedveled a blogomat és
  • közvetlenül a Dekor&Mentha facebook-os oldalán kedveled és megosztod a játékról szóló hírt ITT.
  

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :