Újság!
Betöltés...

Lakásdekorálás matricákkal: Macskák és egyebek

A faldekoráció egy új perspektívája a falmatrica – számos változatban beszerezhető.

A falmatricával egyszerűen és könnyen dekorálhatjuk helyiségeinket. Ahány tervező, annyi minta, de talán mindközül kiemelkedik a moszkvai designcég, a 33dodo kollekciója, mely meglehetősen vicces grafikákkal állt elő. Persze, ha jól megnézzük a képeket, rájövünk, hogy az egyszerű rajzokat akár mi magunk is elkészíthetjük. Mivel minden minta csak egy színt használ, egyszerűen kivághatjuk egy öntapadós papírból. Ha az ecsetet jobban kedveljük egy sablonnal vagy akár előrajzolással fel is festhetjük a falra. Viszont a matrica előnye, hogy azt bármikor könnyedén el is tüntethetjük. Elő a fantáziát és készítsük el saját kollekciónkat – vagy ha nem bízunk magunkban, akkor rendeljünk kész dekorációt on-line. 




Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :