Újság!
Betöltés...

Hortus Hungaricus 2011- ben is!

Idén is lesz Hortus Hungaricus, 2011. szeptember 23 - 25. között a SYMA Rendezvényközpontban, ahol ismét a virágoké a főszerep.


Láthatunk majd szebbnél szebb vágott virágokat, faragott zöldségszobrokat, de a virágkötészeti verseny remekműveit illetve a Virágos Enterieur kiállítás és a "Mi kis kertünk" óvodás kertépítő verseny alkotásait is megcsodálhatjuk. Művelődés gyanánt pedig kerttervező szakmai konferencián bővíthetjük kerttudásunkat.
Ha mindez nem lenne elég, akkor ráadásnak ott lesz a Magyar Kertépítő Verseny, amit személy szerint én már alig várok.

Mivel az apróságoknak is kell némi szórakozás, míg apu vagy anyu gyönyörködik a kertekben és növényekben ezért gyerek és családi programokkal, vetélkedőkkel is készülnek a szervezők.

Amikor megcsodáltunk minden lehetséges kertet, versenyművet és szobrot akkor nekilendülhetünk a vásárlásnak, mert innen növény nélkül képtelenség kilépni a kapun akkora a választék.


És, hogy augusztusra se maradjunk játék nélkül, 50db belépőjegy egyike lehet a tietek, ha kedvelitek a Hortus Hungaricus Facebook oldalát. Még ebben a hónapban ki is sorsolják a jegyeket, aminek az eredményét az Hortus Hungaricus oldalon kell majd nyomon követnetek.
Szerintem elég szép mennyiség!

A 2010- es Hortus Hungaricus élménybeszámoló részletei itt olvashatóak: I. rész és II. rész.

 








A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :