Újság!
Betöltés...

Kreatív design - Kreatív szennyestartó


Felfoghatjuk egy fali dekorációként is, de igazából egy nagyon hasznos kis kellék.


Helene Steiner tervezte ezt a hasznos kis jószágot, melyet Polip-nak keresztelt. A Polip egy szennyestartó rendszer, mely a falra rögzíthető. Az elől elhelyezett nyíláson kell behelyezni a szennyest, mely a kosár formájának köszönhetően biztosan a tartóban marad. Mérete pont akkora, mint a mosógép dobja, így ha megtelt a kosár tudhatjuk, hogy indulhat a mosás. Ilyenkor egyszerűen levesszük a tartójáról és füleinek köszönhetően könnyedén elvihetjük a mosógépig.
Több „Polip”-ot egymás mellé téve nem csak izgalmas fali dekorációt hozhatunk létre a mosókonyhában, de a szennyes színenkénti elkülönítését is könnyen megoldhatjuk.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :