Újság!
Betöltés...

Horrorisztikus bútorok - Ez véresen komoly!


A horror egyértelműen kasszasiker a mozikban, de ki gondolta volna, hogy a lakberendezés békés világába is betörhet. Ez már több, mint extrém, de biztos, hogy erre is van kereselet.


Főleg Halloven környékén lehet agyament, de jól jövedelmező ötlet egy-két véres lakberendezési tárgy piacra dobása. Az egyik klasszikus lehet a véres zuhanyfüggöny és a fürdőszoba padlójára helyezhető, véres lábnyomoktól szennyezett szőnyeg. A vértől csöpögő lámpabúra akár fali, akár asztali lámpára installálható, a hatás mindkét helyen haláli. Ezeknél kicsit drágább ötlet a vörös szőnyeg, mely mint egy hatalmas vérfolyan hömpölyöghet keresztül a házon. Viszont a gravitációt meghazudtolni látszó asztal igazi remekmű. Tervezési és kivitelezési csoda, mely mint designtárgy a témától függetlenül, akár más színben is életképes.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :