Újság!
Betöltés...

Elérkezett a Limonádé Partik ideje!!!

Már egy ideje készülök ezzel a bejegyzésemmel, de olyan őszies volt az idő, hogy még a fiam is azt mondta múlt héten: "Emlékszel anyu, amikor még nyár volt...." Hát igen...

De most remélhetőleg újra itt a kánikula és nekünk szomjunkat kell oltani valami kellemesen fanyar hűsítővel és hozzá valami savanykás finomsággal. Azaz eljött a kreatív házigazdák és a LIMONÁDÉ PARTIK ideje.

 
Nem csak gyereknek készíthetünk Limonádé Partit, hanem saját magunknak is, ahol már más összetevőket is szerepeltethetünk az italokban, ételekben és természetesen a dekorációk területén is.
 A tálaló asztalka a citrus minden színében pompázik.


   Citromos muffinok, cukorkák és más hasonlóan savanykás édességek.

  
Az egyen befőttes üveg, egyen névtáblával egyszerű és látványos dekorációs elem. 

 


  
 


Ez a gyerekbarát Limonádé Parti variáció, ahol nem gond ha valami leesik, vagy felborul, mert minden mobil (pultok) és műanyag/papír (poharak, tányérok). Ettől függetlenül itt is figyeltek arra, hogy szinte minden dekorációs elem sárga és zöld legyen (szívószál, tálca, cukorkák, sütik, szalvéták, papírterítők).
Senki ne kapjon hőgutát, hanem inkább élvezzétek így a nyári forróságot, amíg tart!
Segítségképpen, pedig összeállítottam egy Menüt.

Limonádé Parti Menü Variáció



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :