Újság!
Betöltés...

Pihenőpad vagy kertészkedő sarok?

 














Ezt a kerti bútordarabot romantikus kertészeknek ajánlom. Hullámos szélű tető, napszítta világoskék festék és természetes anyagú kiegészítők.

E két kép esetében csak az a kérdés, mire van inkább szükségünk. Egy kis árnyékolóval ellátott padra, vagy a kerti szerszámok tárolásához egy nyitott szekrényre. Szekrényt választva, felvonultathatjuk az aktuálisan virágzó cserepes kincseinket, a színes kaspó és szerszám gyűjtemény mellé.
Egy pad esetében pedig néhány tarka párnával,  illetve az előzőleg még tárolásra használt kosár lefordításával, egy hangulatos kis asztalkával megtoldva egy tökéletes olvasó sarkot alakíthatunk ki elvonulva a világtól.

Most már csak az a kérdés, hogy találunk-e olyan barkácsolni szerető és vágyó családtagot, aki szívesen elkészíti nekünk ezt az univerzális kerti bútort.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

4 megjegyzés :

cottage írta...

szia

Nemrég találtam meg a blogod, de még nem volt időm nagyon belemélyedni. Tetszik ez a kis házikó, és nem lehet nagy kunszt megcsinálni, azt hiszem beette magát az ötlet a kis fejembe:)

Borbás Ági írta...

Ha elkészíted, akkor légyszi küldjél egy fotót, mert szívesen feltenném, ha már a blogom ilyenekre inspirál.:)

cottage írta...

:)) haha, nem egyhamar lesz:) De ki tudja, végülis ma összeraktam egy kalodát a farakásnak, ki tudja mi lesz a vége ennek a barkácsolósdinak...:)

Borbás Ági írta...

Én drukkolok! :)