Újság!
Betöltés...

Az autók szerelmeseinek

Vannak pasik, akiknek az autójuk a mindenük. Nos, ha akarják, akár az irodájukba is bevihetik.

A csodás tűzpiros Mini egy új szerepben mutatkozik be, méghozzá íróasztalként. Autószerelmeseknek álmodták meg ezt a darabot, ami minden bizonnyal minden férfi szívét megdobogtatja. Természetesen ez egy bútor, ami minden feltételnek megfelel ahhoz, hogy funkcióját tökéletesen ellássa. Megfelelő a magassága, a munkafelület vízszintes és kellően nagy, vannak benne tárolóhelyek és az asztalon általában használatos elektronikus eszközök kábeleinek elrejtésére is megtalálták a legjobb megoldást. Kérdés, hogy vajon lapraszerelhető-e?
Fotó: dezinehq.com

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :