Újság!
Betöltés...

Gumicsizmát a kertekbe ... is!



 A divatvilág elhódította a gumicsizmát a kertekből és trendi kiegészítőt kreált belőle. Ideje, hogy a kert visszahódítsa az immár divatos darabokat.

Két éve vettem egy gumicsizmát. Nem a kerti munka miatt, hanem azért, mert a kislányom szeretett a tócsákban tapicskolni és szerette volna, ha én is vele tartok. Természetesen nem egy hagyományos feketét vagy zöldet választottam, hanem színeset, pöttyöset, igazi nőcis darabot. Esőben remek sétacipőnek bizonyult, de aztán elkezdtem rendeltetésszerűen használni a kertben – és rádöbbentem, hogy már évekkel ezelőtt ezt kellett volna tennem. Persze akkor a gumicsizma még ciki volt és mindenki fintorogva nézte a falusi gazdák lábán. Pedig ők tudták, hogy miért is viselik!

Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki és ne csak divatkellékként. Amikor megyek a kertbe, már messziről bele tudok ugrani, nem kell fűzögetni, kapcsolgatni, a kérgét igazgatni. Fűnyíráshoz, locsoláshoz nincs nála jobb, nem ázik el a zoknim és nem lesz zöld a lábam a fűnyesedéktől. Ha jól megválasztjuk a méretet, akkor igazán kényelmes, ráadásul a most kapható modellek szuper divatosak. Aki szeret flancolni, akár a Chanel, Jimmy Choo, Dior vagy a D&G által tervezett darabokban is locsolhat, bár valószínűleg ezeket eredetileg nem kerti munkához tervezték…..
  
   







  
  







 
Fotók: mastergardening.biz.com, shoestutor.com, geekshoes.com, asos.com, alltheshoes.co.uk, fredsclothung.co.uk, mycolorfashion.com, yourlittleblakdress.blogspot.com, stylehive.com, chooka.com

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :