Újság!
Betöltés...

Tavasz csalogató virágdekor


Egy magas falú (kb. 6-8cm) faládikó - ami már régóta várt kiegészítőként került az otthonunkba - bármikor alkalmas az aktuálisan virágzó cserepesek felvonultatására.

Mivel fából van, ezért annyi teendőm mindenképpen volt vele, hogy egy méretre szabott, lehetőleg egyszínű zacskóval kibéleljem. Ezzel megvédhetem a locsolás okozta károktól, és így remélhetőleg hosszú életű lesz a ládikóm.

Ahhoz, hogy a zacskó látványa ne zavarjon, az üres réseket fakéreggel, dekor kaviccsal lehet eltüntetni.
Mivel a primulának, nagy lapos levelei vannak, és én az ablakpárkányon tartom, ezért a rés kitöltést elhagytam. Viszont egy ebédlőasztalra helyezve, szebb látványt nyújt, ha a fa védelmére szolgáló műanyag zacskót, valamilyen fent említett módon eltakarjuk.





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :